Výskyt anaerobních bakterií v pivovarském provoze a rizika kontaminace piva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001155" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001155 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výskyt anaerobních bakterií v pivovarském provoze a rizika kontaminace piva
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška zaměřená na výskyt striktně anaerobních bakterií v prostředí pivovarského provozu a rizika kontaminace piva těmito mikroorganizmy. Prezentováno v rámci Pivovarsko-sladařských dnů Olomouci, 2015.
Název v anglickém jazyce
The occurence of anaerobic bacteria in brewery environment and the risk of contamination
Popis výsledku anglicky
Lecture focused on the occurence of strictly anaerobic bacteria in the brewery environment and the risk of contamination of beer with these microorganisms. Presentation within the Brewing-Malting Days in Olomouc, 2015.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů