Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Biotické stresory jarního ječmene

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001185" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001185 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Biotické stresory jarního ječmene

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Obsah kapitoly „Biotické stresory jarního ječmene“: choroby (listové choroby, klasové choroby, zahnědlé špičky, virové choroby), škůdci, skladištní škůdci.

  • Název v anglickém jazyce

    Biotic stressors of spring barley

  • Popis výsledku anglicky

    Content of the chapter “Biotic stressors of spring barley“: Diseases (foliar diseases, ear diseases, grains with black points, virus diseases), pests, storage pests.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Sladařství - teorie a praxe výroby sladu

  • ISBN

    978-80-87109-47-2

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    487-492

  • Počet stran knihy

    626

  • Název nakladatele

    Havlíček Brain Team

  • Místo vydání

    Praha

  • Kód UT WoS kapitoly