Biotické stresory jarního ječmene
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001185" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001185 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Biotické stresory jarního ječmene
Popis výsledku v původním jazyce
Obsah kapitoly „Biotické stresory jarního ječmene“: choroby (listové choroby, klasové choroby, zahnědlé špičky, virové choroby), škůdci, skladištní škůdci.
Název v anglickém jazyce
Biotic stressors of spring barley
Popis výsledku anglicky
Content of the chapter “Biotic stressors of spring barley“: Diseases (foliar diseases, ear diseases, grains with black points, virus diseases), pests, storage pests.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Sladařství - teorie a praxe výroby sladu
ISBN
978-80-87109-47-2
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
487-492
Počet stran knihy
626
Název nakladatele
Havlíček Brain Team
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—