Mikrobiologie v pivovaru a vliv mikroorganismů na pěnivost piva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000022" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000022 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Mikrobiologie v pivovaru a vliv mikroorganismů na pěnivost piva
Popis výsledku v původním jazyce
Účastníci workshopu byli seznámeni se současným stavem problematik týkajících se mikrobiologie v pivovaru a vlivu mikroorganismů na pěnivost piva.
Název v anglickém jazyce
Microbiology in the brewery and the impact of microorganisms on beer foam.
Popis výsledku anglicky
Workshop participants were acquainted with the current situation regarding the issue of microbiology in the brewery and the impact of microorganisms on beer foam.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
20
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce