Heritage of traditional beverages quality
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000027" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000027 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Heritage of traditional beverages quality
Popis výsledku v původním jazyce
Lectures and discussions on current issues in the field of individual Visegrad Group Countries and technical visits to the laboratories and technology halls of the Research Institute of Brewing and Malting (Analytical Testing Accredited Laboratory, Technological Department and Department of Microbiology).
Název v anglickém jazyce
Heritage of traditional beverages quality
Popis výsledku anglicky
Lectures and discussions on current issues in the field of individual Visegrad Group Countries and technical visits to the laboratories and technology halls of the Research Institute of Brewing and Malting (Analytical Testing Accredited Laboratory, Technological Department and Department of Microbiology).
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
42
Počet zahraničních účastníků
10
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce