Hodnocení obsahu alfa a beta kyselin českých chmelů ze sklizně 2015
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000091" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000091 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hodnocení obsahu alfa a beta kyselin českých chmelů ze sklizně 2015
Popis výsledku v původním jazyce
Odborný článek popisující vyhodnocení obsahu alfa a beta kyselin ve významých odrůdách českých chmelů ze sklizně 2015 a diskutující dlouhodobé trendy kvality českého chmele.Chmelařská ročenka 2016. VÚPS, Praha, 2016, pp. 281-285, ISBN 978-80-86576-69-5.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of alpha and beta acid content of Czech hops from harvest 2015
Popis výsledku anglicky
Research paper describing the evaluation of alpha and beta acids in major varieties of Czech hops harvested in the year 2015, and discussing long-term trends in the quality of Czech hops. Hop Yearbook 2016. RIBM., Prague, 2016, pp. 281-285,ISBN 978-80-86576-69-5.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů