Jaké jsou základní kontaminanty pivovarské výroby a jejich diagnostika
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000097" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000097 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Jaké jsou základní kontaminanty pivovarské výroby a jejich diagnostika
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška pro odbornou veřejnost zaměřená na pivovarskou mikrobiologii.Stěžejní kroky při výrobě piva, mikrobiologie v pivovaru, Nošovice, 4.11. - 5.11.2016.
Název v anglickém jazyce
What are the main contaminants of brewing plant, their diagnostics
Popis výsledku anglicky
The lecture was focused on the brewing microbiology.Key steps in beer production, microbiology in brewery. Nošovice, 4 - 5/11/2016.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů