Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Jaké jsou základní kontaminanty pivovarské výroby a jejich diagnostika

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000097" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000097 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Jaké jsou základní kontaminanty pivovarské výroby a jejich diagnostika

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednáška pro odbornou veřejnost zaměřená na pivovarskou mikrobiologii.Stěžejní kroky při výrobě piva, mikrobiologie v pivovaru, Nošovice, 4.11. - 5.11.2016.

  • Název v anglickém jazyce

    What are the main contaminants of brewing plant, their diagnostics

  • Popis výsledku anglicky

    The lecture was focused on the brewing microbiology.Key steps in beer production, microbiology in brewery. Nošovice, 4 - 5/11/2016.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    EE - Mikrobiologie, virologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů