Kvasinky a „beer flavour“
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000098" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000098 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kvasinky a „beer flavour“
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška pro odbornou veřejnost zaměřená na pivovarskou mikrobiologii.Mikrobiologie v pivovaru a vliv mikroorganismů na pěnivost piva, Praha, 9.12. - 10.12.2016.
Název v anglickém jazyce
Yeast and beer flavour
Popis výsledku anglicky
The lecture was focused on the brewing microbiology.Microbiology in brewery and the impact of microorganisms on beer foam. Prague, 9-10/12/2016.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů