Mikrobiologická kontaminace piva a meziproduktů - příčiny a důsledky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000099" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000099 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Mikrobiologická kontaminace piva a meziproduktů - příčiny a důsledky
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška pro odbornou veřejnost zaměřená na pivovarskou mikrobiologii. Workshop - Stěžejní kroky při výrobě piva, mikrobiologie v pivovaru, Nošovice, 4.11. - 5.11.2016.
Název v anglickém jazyce
Microbial contamination of beer and intermediates - causes and consequences
Popis výsledku anglicky
The lecture was focused on the brewing microbiology. Workshop - Key steps in beer production, microbiology in brewery. Nošovice, 4- 5/11/2016.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů