Pivovarské suroviny - 201610
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000009" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000009 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pivovarské suroviny - 201610
Popis výsledku v původním jazyce
Zpráva shrnuje výsledky smluvního výzkumu, jehož předmětem je vyhodnotit kvalitu sklizně surovin konkrétního ročníku, doporučit technologický postup při průmyslové výrobě, posoudit kvalitu nových odrůd, zjistit oblasti s rizikem pěstování ječmene, posoudit rizikové látky a látky se zdravotním benefitem.
Název v anglickém jazyce
Brewing raw materials - 201610
Popis výsledku anglicky
The report summarizes the results of contract research, designed to evaluate the quality of raw materials harvesting a particular year, recommended technological processes in industrial production, assess the quality of new varieties to identify areas at risk of growing barley, assess risk and substances with health benefits.
Klasifikace
Druh
V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Počet stran výsledku
503
Místo vydání
VÚPS, a.s., Praha
Název nakladatele resp. objednatele
Pivovar ZUBR, a.s.
Verze
—