Senzorická analýza piva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000059" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000059 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60193697:_____/17:N0000097 RIV/60193697:_____/18:N0000098
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Senzorická analýza piva
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška pro odbornou veřejnost na V. ročníku semináře spojeného s workshopem “Degustace piv chmelených různými odrůdami a způsoby”, který pořádají firmy ARIX a.s. a Chmelařský institut s.r.o. dne 12. 10. 2017 v aule Chmelařského institutu s.r.o., Žatec.
Název v anglickém jazyce
Sensory analysis of beer
Popis výsledku anglicky
Lecture for the professional public at the 5th Seminar connected with the workshop "Degustation of beers hoped by different varieties and ways" organized by ARIX a.s. and the Chmelařský institut s.r.o., 12 October 2017 at the Chmelařský institut s.r.o., Žatec.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Výzkumné senzorické centrum v Praze a Výzkumná a vývojová varna - udržitelnost a rozvoj</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů