Senzorická analýza piva - přednáška pro studenty
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000060" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000060 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Senzorická analýza piva - přednáška pro studenty
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška na odborném semináři pro studenty katedry Analytiské Chemie, PřF UK, Praha, 24.10. 2017.
Název v anglickém jazyce
Sensory analysis of beer - lecture for students
Popis výsledku anglicky
The lecture on the proffesional seminar for students of Faculty of Science, Charles University, department Analytical Chemistry, Praha, 24 October, 2017 .
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Výzkumné senzorické centrum v Praze a Výzkumná a vývojová varna - udržitelnost a rozvoj</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů