Senzorická stabilita piva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000140" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000140 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Senzorická stabilita piva
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška na workshopu Kvalita piva v on trade a off trade, Praha, 10.-11.2.2017. Byla představena senzorická stabilita piva a faktory, které jí ovlivňují.
Název v anglickém jazyce
Flavor stability of beer
Popis výsledku anglicky
Lecture - workshop Beer quality - on trade and off trade, Praha, 10.-11.2.2017. The flavor stability of beer and the factors that influence it were presented.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů