Požadavky na skladování a přepravu, kvalita piva v trhu - on trade, off trade.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000141" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000141 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Požadavky na skladování a přepravu, kvalita piva v trhu - on trade, off trade.
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška na workshopu Filtrace, stáčení, stabilizace a skladování piva – teorie a požadavky na kvalitu procesů, Nošovice, 1.-2.12.2017. Příspěvek zahrnuje základní principy skladování a přepravy piva, které mohou ovlivnit konečnou kvalitu piva na trhu (on trade, off trade) - např.: teplota, vliv tlačných plynů, sanitace a její kontrola a čistota pivního skla.
Název v anglickém jazyce
Requirements for beer storage and transport, beer quality in the market - on trade, off trade.
Popis výsledku anglicky
Lecture - workshop Filtration, packing, stabilization and storage of beer - theory and requirements for process quality, Nošovice, 1.-2.12.2017. The contribution presents the basic principles of storage and transport of beer, which may affect the final quality in the market (trade on, off trade) - f.e.: temperature, the effect of dispense gases, sanitation, and its control and clarity of beer glass.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů