Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vzdělávací procesy na VÚPS

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000045" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000045 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vzdělávací procesy na VÚPS

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednáška, XII. ročník Jarní ceny českých sládků, 16.-17.3.2018, Zvíkovské Podhradí, příspěvek zaměřen na přehled vzdělávacích aktivit (rekvalifikační kurzy, semináře), které pořádá Výzkumný ústav pivovarský a sladařský,a.s..

  • Název v anglickém jazyce

    Educational activities in RIBM

  • Popis výsledku anglicky

    Lecture, XII. Spring of the Czech Brewers, 16.-17.3.2018, Zvíkovské Podhradí, contribution focused on the overview of educational activities (retraining courses, seminars) organized by the Research Institute of Brewing and Malting.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů