Vzdělávací procesy na VÚPS
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000045" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000045 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vzdělávací procesy na VÚPS
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška, XII. ročník Jarní ceny českých sládků, 16.-17.3.2018, Zvíkovské Podhradí, příspěvek zaměřen na přehled vzdělávacích aktivit (rekvalifikační kurzy, semináře), které pořádá Výzkumný ústav pivovarský a sladařský,a.s..
Název v anglickém jazyce
Educational activities in RIBM
Popis výsledku anglicky
Lecture, XII. Spring of the Czech Brewers, 16.-17.3.2018, Zvíkovské Podhradí, contribution focused on the overview of educational activities (retraining courses, seminars) organized by the Research Institute of Brewing and Malting.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů