Vybrané mykotoxiny v pivovarských surovinách a v pivu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000067" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000067 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vybrané mykotoxiny v pivovarských surovinách a v pivu
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška na téma výskytu mykotoxinů v pivovarských surovinách a pivu na mezinárodní konferenci "Mykotoxiny 2018", která se konala v Praze ve dnech 13. - 14. 9. 2018.
Název v anglickém jazyce
Selected mycotoxins in brewing raw materials and in beer
Popis výsledku anglicky
The lecture on the occurrence of mycotoxins in brewing materials and beer at an international conference "Mycotoxins 2018", Prague, 13. - 14. 9. 2018.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
10406 - Analytical chemistry
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/TE02000177" target="_blank" >TE02000177: Centrum pro inovativní využití a posílení konkurenceschopnosti českých pivovarských surovin a výrobků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů