Aromatické alkoholy a jejich výskyt v pivech na českém trhu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000084" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000084 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Aromatické alkoholy a jejich výskyt v pivech na českém trhu
Popis výsledku v původním jazyce
Poster. Aromatické alkoholy jsou senzoricky významné látky charakteristické zejména pro svrchně kvašená piva. V rámci studie byl sledován obsah aromatických alkoholů v pivech dostupných na českém trhu. 28. Pivovarsko-sladařské dny, 31.10.2019, Plzeň.
Název v anglickém jazyce
Aromatic alcohols and their occurrence in beers on the Czech market
Popis výsledku anglicky
Poster. Aromatic alcohols are sensorially important substances, especially for top-fermented beers. The study monitored the content of aromatic alcohols in beers available on the Czech market. 28th Brewing and malting days, 31.10.2019, Pilsen.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů