Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Ječmenářská ročenka 2019

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000099" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000099 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Ječmenářská ročenka 2019

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Kniha - 21. ročník Ječmenářské ročenky je určený sladařským odborníkům a pěstitelům sladovnického ječmene. Ročenka obsahuje popisy, nejrozšířenějších a nových odrůd ječmene, statistické údaje o výrobě, dovozu a vývozu ječmene a sladu, informaci o kvalitě ječmene ze sklizně 2018, adresáře majitelů odrůd ječmene, sladoven České republiky a pokusných stanovišť. V druhé části ročenky jsou informace z oblasti ječmenářství a sladovnictví Slovenské republiky. Psota, V. (ed.): Ječmenářská ročenka 2019, VÚPS, Praha 2019, 378 stran, ISBN 978-80-86576-86-2 .

  • Název v anglickém jazyce

    Barley Year Book 2019

  • Popis výsledku anglicky

    Book - The 21th edition of the Barley Year Book is determined for malting professionals and malting barley growers. The year book contains descriptions of the most widely spread and new barley varieties, statistical data on production, barley and malt export and import, information on barley and malt quality from harvest 2017, directories of the owners of barley varieties, malt houses of the Czech Republic and experimental localities. The second part of the barley book contains information from the barley and malt areas of the Slovak Republic. Psota, V. (ed.): Barley Year Book 2019 VÚPS, Praha 2019, 378 pp. ISBN 978-80-86576-86-2 .

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Výzkumné senzorické centrum v Praze a Výzkumná a vývojová varna - udržitelnost a rozvoj</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů