Použití kukuřice jako náhražky sladu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000128" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000128 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Použití kukuřice jako náhražky sladu
Popis výsledku v původním jazyce
Článek se zabývá problematikou použití kukuřice jako náhražky sladu. Je zde popsána stručná charakteristika, pěstitelské vlastnosti a technologické aspekty jejího použití při výrobě piva.
Název v anglickém jazyce
Use of maize as a malt adjunct
Popis výsledku anglicky
The article deals with the use of maize as a malt adjunct. There are described brief characteristics and growing properties of maize and technological aspects of its use in beer production.
Klasifikace
Druh
J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Výzkumné senzorické centrum v Praze a Výzkumná a vývojová varna - udržitelnost a rozvoj</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
KVASNÝ
ISSN
2571-3868
e-ISSN
—
Svazek periodika
1
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
36-39
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—