Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Barley varieties registered in the Slovak Republic after the harvest of 2021

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F22%3AN0000004" target="_blank" >RIV/60193697:_____/22:N0000004 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.kvasnyprumysl.eu/index.php/kp/article/view/262" target="_blank" >https://www.kvasnyprumysl.eu/index.php/kp/article/view/262</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.18832/kp2021.68.585" target="_blank" >10.18832/kp2021.68.585</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Barley varieties registered in the Slovak Republic after the harvest of 2021

  • Popis výsledku v původním jazyce

    After three years of testing, the spring barley varieties Amidala, Ellinor and LG Belcanto were registered in the Slovak Republic. Extract of the varieties was between 82.3 and 82.8 %. The varieties showed optimal to high levels of proteolytic modification (Kolbach index 48.6 to 49.4 %) and satisfactory to optimal malt quality (final attenuation 80.9 to 81.5 %). Cell wall degradation was optimal (high friability 87 to 92 %). The beta-glucan content of the wort was satisfactory to optimal (174 to 68 mg/l).

  • Název v anglickém jazyce

    Barley varieties registered in the Slovak Republic after the harvest of 2021

  • Popis výsledku anglicky

    After three years of testing, the spring barley varieties Amidala, Ellinor and LG Belcanto were registered in the Slovak Republic. Extract of the varieties was between 82.3 and 82.8 %. The varieties showed optimal to high levels of proteolytic modification (Kolbach index 48.6 to 49.4 %) and satisfactory to optimal malt quality (final attenuation 80.9 to 81.5 %). Cell wall degradation was optimal (high friability 87 to 92 %). The beta-glucan content of the wort was satisfactory to optimal (174 to 68 mg/l).

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    KVASNÝ PRŮMYSL

  • ISSN

    2570-8619

  • e-ISSN

    2570-8619

  • Svazek periodika

    68

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    585-589

  • Kód UT WoS článku

    000799037400001

  • EID výsledku v databázi Scopus