Antibacterial effects of hop beta acids against the bacterium Staphylococcus aureus
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F22%3AN0000062" target="_blank" >RIV/60193697:_____/22:N0000062 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Antibacterial effects of hop beta acids against the bacterium Staphylococcus aureus
Popis výsledku v původním jazyce
Article in the book "Czech Hops 2022" (published by the Ministry of Agriculture of the Czech Republic, Prague 2022, pp. 66-69. ISBN 978-80-7434-665-1), discussing the results of research on the antimicrobial and healing effects of beta-acids from hops on wounds infected with methicillin-resistant Staphylococcus aureus.
Název v anglickém jazyce
Antibacterial effects of hop beta acids against the bacterium Staphylococcus aureus
Popis výsledku anglicky
Article in the book "Czech Hops 2022" (published by the Ministry of Agriculture of the Czech Republic, Prague 2022, pp. 66-69. ISBN 978-80-7434-665-1), discussing the results of research on the antimicrobial and healing effects of beta-acids from hops on wounds infected with methicillin-resistant Staphylococcus aureus.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
30303 - Infectious Diseases
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů