Ječmen a slad 2023
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F23%3AN0000067" target="_blank" >RIV/60193697:_____/23:N0000067 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Ječmen a slad 2023
Popis výsledku v původním jazyce
V kapitole jsou uvedeny popisy odrůd jarního a ozimého ječmene, které byly v roce 2023 v České republice nejrozšířenější nebo které byly v tomto roce registrovány. Dále je zde uvedena základní charakteristika zkušebních stanovišť a řada statistických údajů o produkci osiva odrůd ječmene, výrobě, dovozu a vývozu ječmene a sladu a cenách ječmene v roce 2022 a v letech předchozích. Ječmenářská ročenka 2023, VÚPS, Praha 2023, str.12-150, ISBN 978-80-88613-38-1.
Název v anglickém jazyce
Barley and malt 2023
Popis výsledku anglicky
Chapter in Book - The chapter contains descriptions of winter and spring barley varieties that were the most widespread in the Czech Republic in 2023 or which were registered in this year. Further, the basic characteristics of the testing stations are given as well as a number of statistical data on the of seed of barley varieties, barley and malt production, export and import ,and prices of barley in 2022 and previous years. Barley year book 2023, VÚPS, Prag 2023, pp. 12-150, ISBN 978-80-88613-38-1.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů