Mykotoxiny v ječmeni a jejich přechod do piva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F24%3AN0000043" target="_blank" >RIV/60193697:_____/24:N0000043 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Mykotoxiny v ječmeni a jejich přechod do piva
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška s názvem "Mykotoxiny v ječmeni a jejich přechod do piva" byla prezentována na Integrovaném semináři pro aktuální otázky legislativy a technologií v pivovarství a sladařství, Želiv 12.3.-13.3.2024.
Název v anglickém jazyce
Mycotoxins in barley and their transfer to beer
Popis výsledku anglicky
The lecture entitled "Mycotoxins in barley and their transfer to ber" was presented at the Integrated Seminar for current issues of legislation and technology in brewing and malting, Želiv, March 12-13, 2024.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů