Interpretace výsledků mikrobiologických analýz a trvanlivost piva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F24%3AN0000075" target="_blank" >RIV/60193697:_____/24:N0000075 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Interpretace výsledků mikrobiologických analýz a trvanlivost piva
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška na semináři Jarní cena českých sládků zaměřená na interpretaci výsledků mikrobiologických analýz piva a jeho trvanlivost. Zvíkovské Podhradí, 22.3.2024, ČR.
Název v anglickém jazyce
Interpretation of microbiological analysis results and shelf life of beer
Popis výsledku anglicky
Lecture at the Spring Award of Czech Brewers seminar focused on the interpretation of the results of microbiological analyses of beer and its shelf life. Zvíkovské Podhradí, 22.3.2024, CZ.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QL24020003" target="_blank" >QL24020003: Standardizovaná metodika pro interpretaci výsledků mikrobiologických analýz piva - interpretace, limity, opatření</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů