Homogenita sladu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F97%3A%230000055" target="_blank" >RIV/60193697:_____/97:#0000055 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Homogenita sladu
Popis výsledku v původním jazyce
Nehomogenita rozluštění sladu je způsobena nerovnoměrným klíčením jednotlivých obilek, různou aktivitou aleuronové vrstvy, nestejnou distribucí hydrolytických enzymů a tím nerovnoměrným odbouráváním škrobového endospermu.
Název v anglickém jazyce
Homogeneity of malt
Popis výsledku anglicky
Non-homogeneity of malt modification is caused by unequal germination of individual caryopses, different activity of the aleurone layer, unequal distribution of hydrolytic enzymes and therefore unequal degradation of starch endosperm.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP0960006067" target="_blank" >EP0960006067: Výzkum a hodnocení kvality potravinářských obilovin (pšenice, ječmen, žito, oves).</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1997
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Nové pohledy na jakost produktů rostlinného původu
ISBN
80-902436-0-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
198-200
Název nakladatele
VÚP Troubsko
Místo vydání
Troubsko
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
22. 10. 1997
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—