Individuální spotřebitelská poptávka po čerstvé zelenině a faktory, které ji ovlivňují
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F01%3A00003763" target="_blank" >RIV/60460709:41110/01:00003763 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Individuální spotřebitelská poptávka po čerstvé zelenině a faktory, které ji ovlivňují
Popis výsledku v původním jazyce
Jedním z ekonomických nástrojů zabývajících se chováním spotřebitelů je analýza poptávky, jež je determinována různými faktory. Práce charakterizuje spotřebu čerstvé zeleniny a následně se zabývá odvozením konkrétního tvaru závislosti spotřeby čerstvé ze
Název v anglickém jazyce
Individual consumption demand for fresh vegetable and influencing factors
Popis výsledku anglicky
Analysis of demand determined by different factors is one of the economic tools, that are interesting in consumer behavior. There is characterisation of fresh vegetable consumption in this article and then there is also deduction of particular dependence
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GA - Zemědělská ekonomie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků z doktorandského semináře
ISBN
ISBN 80-213-074
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
0-0
Název nakladatele
Neuveden
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
21. 2. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—