Výsledky šetření problematiky segmentace trhu s hovězím masem
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F03%3A00005331" target="_blank" >RIV/60460709:41110/03:00005331 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výsledky šetření problematiky segmentace trhu s hovězím masem
Popis výsledku v původním jazyce
Článek pojednává o segmentaci trhu s hovězím masem v České republice. Konkrétně se zaměřuje na trh s biohovězím masem. Pro zpracování je použita metodologie kvantitativního empirického výzkumu, v rámci níž bylo formou dotazníku osloveno 53 zákazníků supe
Název v anglickém jazyce
Results investigation problems beef market sektor
Popis výsledku anglicky
The article deals with the beef market sector in the Czech Republic. Specifically, it focuses on the bio-beef market. Data was processed using quantitative empirical research methodology, as part of which 53 customers at the Delvita supermarket in Prague
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GP525%2F02%2FD172" target="_blank" >GP525/02/D172: Aplikace fuzzy logiky pro hodnocení potravin</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků z doktorandského semináře
ISBN
80-213-1016-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
77
Strana od-do
76-76
Název nakladatele
Neuveden
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
18. 2. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—