Kvalitativní analýza faktorů podporujících inovace v odvětví zpracování mléka a výroby mlékárenských výrobků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F03%3A00006528" target="_blank" >RIV/60460709:41110/03:00006528 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kvalitativní analýza faktorů podporujících inovace v odvětví zpracování mléka a výroby mlékárenských výrobků
Popis výsledku v původním jazyce
Jednou z možností získání konkurenční výhody v odvětví zpracování mléka a výroby mlékárenských výrobků je využívání inovací v různých formách. Příspěvek monitoruje současnou úroveň využívání inovací jako konkurenční výhody u českých zpracovatelů mléka a
Název v anglickém jazyce
Qualitative analysis of innovation supporting factors in the dairy sector
Popis výsledku anglicky
A way how to obtain competitive advantage in the dairy sector is using of innovations in different varieties. This article monitors a present level of using the innovations as a source of competitive advantage by czech processors of milk and producers of
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
AE - Řízení, správa a administrativa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků z doktorandského semináře
ISBN
80-213-1016-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
50-55
Název nakladatele
Neuveden
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
18. 2. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—