Vysledovatelnost hovězího masa ? systém MASO-ID
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F07%3A20308" target="_blank" >RIV/60460709:41110/07:20308 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vysledovatelnost hovězího masa ? systém MASO-ID
Popis výsledku v původním jazyce
Hlavní náplní systému MASO-ID je zajištění vysledovatelnosti hovězího masa. Systém byl vyvíjen od roku 2000 firmou CompAct Bohemia s.r.o. a do ostrého provozu uveden v roce 2001. V současnosti je provozován v několika zpracovatelských podnicích. Veškeréznačení probíhá v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady Evropy EC 1760/2000 za použití standardu EAN UCC.
Název v anglickém jazyce
Traceability of beef meat - the system MASO-ID ( MEAT-ID)
Popis výsledku anglicky
The system MASO-ID ( MEAT-ID) is focused on traceability of beef meat. It was being developed by CompAct Bohemia s.r.o. from 2000 and came into service in 2001. Now it is used in several meat processing companies. Labeling is compatible with EU standardEC 1760/2000 and international standard EAN UCC.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
AE - Řízení, správa a administrativa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Informační systémy v zemědělství a lesnictví
ISBN
978-80-213-1643-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
118-122
Název nakladatele
PEF ČZU v Praze
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
15. 5. 2007
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—