Sectoral Production Function of Chicken Broiler Fattening
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F10%3A49362" target="_blank" >RIV/60460709:41110/10:49362 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Sectoral Production Function of Chicken Broiler Fattening
Popis výsledku v původním jazyce
Funkce byla vytvorena na základe panelových dat z celkem sedmi ceských podniku pri sedmi až osmi rocních pozorováních. Tvar analytické funkce je mocninný a byla použita metoda nejmenších ctvercu fixních efektu. Poznatky prezentované v clánku jsou výsledkem rešení výzkumného zámeru MŠM 6046070906 "Ekonomika zdroju ceského zemedelství a jejich efektivní využívání v rámci multifunkcních zemedelskopotravinárských systému? systému".
Název v anglickém jazyce
Sectoral Production Function of Chicken Broiler Fattening
Popis výsledku anglicky
Funkce byla vytvorena na základe panelových dat z celkem sedmi ceských podniku pri sedmi až osmi rocních pozorováních. Tvar analytické funkce je mocninný a byla použita metoda nejmenších ctvercu fixních efektu. Poznatky prezentované v clánku jsou výsledkem rešení výzkumného zámeru MŠM 6046070906 "Ekonomika zdroju ceského zemedelství a jejich efektivní využívání v rámci multifunkcních zemedelskopotravinárských systému? systému".
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GA - Zemědělská ekonomie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
AGRIS on-line Papers in Economics and Informatics
ISSN
1804-1930
e-ISSN
—
Svazek periodika
II
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—