Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Surface design response for packaging processes

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F11%3A51242" target="_blank" >RIV/60460709:41110/11:51242 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Surface design response for packaging processes

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Many process response optimization strategies exist. The objective is to find the optimum response and its associated factor levels as quickly as possible at minimum expense. A strategy is to find a relative broad-based initial experiment that includes the variables we think are driving the response. Next, we run the experiment and fit a response surface from the results. We then use the response surface model to guide us in developing our second experiment, thus moving in closer to the optimal response. Packaging in food products is a critical process. Robust, airtight seals are required to preserve product freshness and shelf life. One of the leverage points in this process is seal strength. When wrapping materials are joined together, two importantleverages are sealing temperature and sealing time. The practical (or experimental) purpose of the paper is to determine optimal seal process requirements in order to provide maximum tensile strength in the seal.

  • Název v anglickém jazyce

    Surface design response for packaging processes

  • Popis výsledku anglicky

    Many process response optimization strategies exist. The objective is to find the optimum response and its associated factor levels as quickly as possible at minimum expense. A strategy is to find a relative broad-based initial experiment that includes the variables we think are driving the response. Next, we run the experiment and fit a response surface from the results. We then use the response surface model to guide us in developing our second experiment, thus moving in closer to the optimal response. Packaging in food products is a critical process. Robust, airtight seals are required to preserve product freshness and shelf life. One of the leverage points in this process is seal strength. When wrapping materials are joined together, two importantleverages are sealing temperature and sealing time. The practical (or experimental) purpose of the paper is to determine optimal seal process requirements in order to provide maximum tensile strength in the seal.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    BB - Aplikovaná statistika, operační výzkum

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GP402%2F09%2FP619" target="_blank" >GP402/09/P619: Projektování znalostně orientovaných systémů</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Agrarian Perspectives - Proceedings of the 20th Scientific Conference

  • ISBN

    978-80-213-2196-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    233-238

  • Název nakladatele

    CULS Prague, Faculty of Economics and Management

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    13. 9. 2011

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku

    000338036100024