Surface design response for packaging processes
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F11%3A51242" target="_blank" >RIV/60460709:41110/11:51242 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Surface design response for packaging processes
Popis výsledku v původním jazyce
Many process response optimization strategies exist. The objective is to find the optimum response and its associated factor levels as quickly as possible at minimum expense. A strategy is to find a relative broad-based initial experiment that includes the variables we think are driving the response. Next, we run the experiment and fit a response surface from the results. We then use the response surface model to guide us in developing our second experiment, thus moving in closer to the optimal response. Packaging in food products is a critical process. Robust, airtight seals are required to preserve product freshness and shelf life. One of the leverage points in this process is seal strength. When wrapping materials are joined together, two importantleverages are sealing temperature and sealing time. The practical (or experimental) purpose of the paper is to determine optimal seal process requirements in order to provide maximum tensile strength in the seal.
Název v anglickém jazyce
Surface design response for packaging processes
Popis výsledku anglicky
Many process response optimization strategies exist. The objective is to find the optimum response and its associated factor levels as quickly as possible at minimum expense. A strategy is to find a relative broad-based initial experiment that includes the variables we think are driving the response. Next, we run the experiment and fit a response surface from the results. We then use the response surface model to guide us in developing our second experiment, thus moving in closer to the optimal response. Packaging in food products is a critical process. Robust, airtight seals are required to preserve product freshness and shelf life. One of the leverage points in this process is seal strength. When wrapping materials are joined together, two importantleverages are sealing temperature and sealing time. The practical (or experimental) purpose of the paper is to determine optimal seal process requirements in order to provide maximum tensile strength in the seal.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
BB - Aplikovaná statistika, operační výzkum
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GP402%2F09%2FP619" target="_blank" >GP402/09/P619: Projektování znalostně orientovaných systémů</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Agrarian Perspectives - Proceedings of the 20th Scientific Conference
ISBN
978-80-213-2196-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
233-238
Název nakladatele
CULS Prague, Faculty of Economics and Management
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
13. 9. 2011
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
000338036100024