Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Reducing production variability using factorial optimisation: A case study from the food-packaging industry

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F18%3A78680" target="_blank" >RIV/60460709:41110/18:78680 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.1080/23311916.2018.1455276" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.1080/23311916.2018.1455276</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1080/23311916.2018.1455276" target="_blank" >10.1080/23311916.2018.1455276</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Reducing production variability using factorial optimisation: A case study from the food-packaging industry

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Generally, there are phenomena and events that are not predictable because they are changing in the area of production. These random effects, and events can often significantly influence all aspects of the manufacturing process. Perfect design of any production system can be performed often on the basis of a complete and correct set of input information. Such a requirement is absolutely unrealistic, because a manufacturing system is affected by a number of random factors. Currently practice is based on respect for the worst possible conditions, in which could a production system run (the longest possible duration of outages in the supply chain, extreme weather conditions in agriculture etc.). This article aims to identify factors influencing the variability of the manufacturing process in the field of CNC machining for food production. Subsequent aim is also to minimize the variability of the manufacturing process using a factorial design. The resulting effect of reducing variability was verified usi

  • Název v anglickém jazyce

    Reducing production variability using factorial optimisation: A case study from the food-packaging industry

  • Popis výsledku anglicky

    Generally, there are phenomena and events that are not predictable because they are changing in the area of production. These random effects, and events can often significantly influence all aspects of the manufacturing process. Perfect design of any production system can be performed often on the basis of a complete and correct set of input information. Such a requirement is absolutely unrealistic, because a manufacturing system is affected by a number of random factors. Currently practice is based on respect for the worst possible conditions, in which could a production system run (the longest possible duration of outages in the supply chain, extreme weather conditions in agriculture etc.). This article aims to identify factors influencing the variability of the manufacturing process in the field of CNC machining for food production. Subsequent aim is also to minimize the variability of the manufacturing process using a factorial design. The resulting effect of reducing variability was verified usi

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50204 - Business and management

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    COGENT ENGINEERING

  • ISSN

    2331-1916

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    5

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    NO - Norské království

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    1-8

  • Kód UT WoS článku

    000430714800001

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85045849990