Food Consumption Trends in the Czech Republic and a Forecast of Their Future Development
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F99%3A00000379" target="_blank" >RIV/60460709:41110/99:00000379 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Food Consumption Trends in the Czech Republic and a Forecast of Their Future Development
Popis výsledku v původním jazyce
The paper deals with methodology and it concentrates upon two main problem areas : 1 the natural consumption of selected food commodities in the CR 2) a construction of a short-term predictions of the future foodstuffs consumption development
Název v anglickém jazyce
Food Consumption Trends in the Czech Republic and a Forecast of Their Future Development
Popis výsledku anglicky
The paper deals with methodology and it concentrates upon two main problem areas : 1 the natural consumption of selected food commodities in the CR 2) a construction of a short-term predictions of the future foodstuffs consumption development
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
BB - Aplikovaná statistika, operační výzkum
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
national Demonstration Center On Food Consumption Statistics - Collection of Country Reports
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
—
Název nakladatele
FAO UN/CZU
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—