Perspektivy výroby vepřového masa v EU
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F00%3A00001204" target="_blank" >RIV/60460709:41210/00:00001204 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Perspektivy výroby vepřového masa v EU
Popis výsledku v původním jazyce
Hlavními prioritami evropského chovu prasat na začátku třetího tisíciletí bude vysoká kvalita vepřového masa, jeho ekonomická a ekologická produkce, welfarový systém chovu prasat a jejich výborný zdravotní stav.
Název v anglickém jazyce
Perspectives of pig meat production in EU
Popis výsledku anglicky
Perspectives of pig meat production in EU
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Zpravodaj - KONFIRM spol. s r.o.
ISBN
není
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
—
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
KONFIRM, spol s r.o.
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—