Rezidua mykotoxinů v mléce
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F00%3A00001581" target="_blank" >RIV/60460709:41210/00:00001581 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Rezidua mykotoxinů v mléce
Popis výsledku v původním jazyce
Jakost poživatin je v posledních letech předmětem zájmu spotřebitelů, kteří vyžadují zpřístupnění veškerých informací o reziduiích cizorodých látek v potravinách, ať již povolených ( aditivních ) nebo kontaminujících, při deklarování jakosti vstupních potravinářských surovin. Zvláštní postavení mezi kontaminujícími látkami mají mykotoxiny, které jsou pravidelně zjišťovány v krmivech hospodářských zvířat.
Název v anglickém jazyce
Residual of mycotoxins in milk
Popis výsledku anglicky
Quality of products is one of interest of consumers in last years. Special position in thia area has mycotoxins, which are detected in feeding for farm animal.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Sborník z konference "Den mléka 2000"
ISBN
80-213-0630-0
Počet stran výsledku
72
Strana od-do
—
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Česká zemědělská univerzita
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—