Hodnocení jakosti pšeničných mouk pomocí maturografu, OTG a pokusným pečením
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F01%3A00002463" target="_blank" >RIV/60460709:41210/01:00002463 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hodnocení jakosti pšeničných mouk pomocí maturografu, OTG a pokusným pečením
Popis výsledku v původním jazyce
Objem pečiva z OTG významně koreluje s měrným objemem pečiva z pokusného pečení. Optimální doba dokynutí se projeví zvýšením měrného objemu pečiva.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of quality of wheat flours with using maturograph, OTG and experimental baking
Popis výsledku anglicky
Volume of bakery products from OTG correlates significantly with volume from experimental baking.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Mlynářské noviny
ISSN
—
e-ISSN
—
Svazek periodika
12
Číslo periodika v rámci svazku
7/8
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
7-9
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—