Perspektivy výrobců vepřového masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F01%3A00002661" target="_blank" >RIV/60460709:41210/01:00002661 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Perspektivy výrobců vepřového masa
Popis výsledku v původním jazyce
S blížícím se vstupem do Evropské unie řeší chovatelé prasat stále více problémů a otázek. V poslední době jsou spojeny především se zdravotní nezávadností masa a s jeho označováním po celou dobu produkce až ke konečnému spotřebiteli.
Název v anglickém jazyce
Perspectives of pig meat production
Popis výsledku anglicky
Perspectives of pig meat production
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Zemědělec
ISSN
1211-3816
e-ISSN
—
Svazek periodika
IX
Číslo periodika v rámci svazku
50
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
1
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—