Ovčí mléko a jeho význam v lidské výživě
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F05%3A11909" target="_blank" >RIV/60460709:41210/05:11909 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Ovčí mléko a jeho význam v lidské výživě
Popis výsledku v původním jazyce
Sheep milk samples collected from 9 sheep in their first lactation period were analysed. Milk yield and the lactose content in milk continously decreased during the observed lactation period. The fat content continously increased as well as the content of proteins, but slight drift among the observed values could be seen.
Název v anglickém jazyce
Sheep milk and its importance in human nutrition
Popis výsledku anglicky
Byly sledovány základní ukazatele kvality ovčího mléka.Množství nadojeného ovčího mléka a obsah laktózy v průběhu sledovaného laktačního období plynule klesal, obsah tuku plynule stoupal, rovněž obsah bílkovin mírně stoupal, avšak znaměřených hodnot jsouzřejmé mírbné výkyvy.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Den mléka 2005
ISBN
80-213-1327-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
92-93
Název nakladatele
ČZU v Praze, KSZ, KKZP, ČZS AF ČZU a ISV Praha
Místo vydání
ČZU v Praze, Praha
Místo konání akce
ČZU V Praze, Praha
Datum konání akce
12. 5. 2005
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—