Vliv posklizňové úpravy na jakost obilovin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F05%3A12687" target="_blank" >RIV/60460709:41210/05:12687 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv posklizňové úpravy na jakost obilovin
Popis výsledku v původním jazyce
Vliv posklizňové úpravy zrna pšenice (čištění, třídění) na jakostní ukazatele potravinářské pšenice.
Název v anglickém jazyce
The influence of after crop treatment to the quality of cereals
Popis výsledku anglicky
The influence of after crop wheat grain treatment (purification, selection) to the quality parameters.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Qualima 2005
ISBN
ISSN 1213-5380
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
52-55
Název nakladatele
Mezos, Hradec Králové
Místo vydání
Hradec Králové
Místo konání akce
Hradec Králové
Datum konání akce
25. 10. 2005
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—