Působení antioxidantů při skladování a smažení
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F05%3A12928" target="_blank" >RIV/60460709:41210/05:12928 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Působení antioxidantů při skladování a smažení
Popis výsledku v původním jazyce
Byly sledovány změny obsahu antioxidantů v oleji při skladování a smažení bramborových hranolků.
Název v anglickém jazyce
Activity of antioxidants during storage and frying
Popis výsledku anglicky
The changes in antioxidants content of oil used for storage and deep-fat frying of potatoes have been studied.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Zborník referátových a posterových príspevkov z XX. vedeckej konferencie Cudzorodé látky v požívatinách
ISBN
80-227-2322-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
166-170
Název nakladatele
STU Bratislava
Místo vydání
Bratislava
Místo konání akce
Štrbské Pleso
Datum konání akce
3. 10. 2005
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—