Chutnost a zchutňování krmiv
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F05%3A13267" target="_blank" >RIV/60460709:41210/05:13267 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Chutnost a zchutňování krmiv
Popis výsledku v původním jazyce
Článek se zabývá problematikou chutnosti jednotlivých krmiv. Zlepšení chutnosti krmiv. Regulací příjmu krmiv u jednotlivých kategorií zvířat.
Název v anglickém jazyce
Palatability of feedstuffs
Popis výsledku anglicky
Article deal with problems of palatability of single feeds. Improvment of palatability feedstuff. Regulation of intake.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Farmář
ISSN
1210-9789
e-ISSN
—
Svazek periodika
2005
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
46-47
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—