Vztah skladby bílkovin k jakostním parametrům pšenice pro různé směry využití
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F06%3A15726" target="_blank" >RIV/60460709:41210/06:15726 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vztah skladby bílkovin k jakostním parametrům pšenice pro různé směry využití
Popis výsledku v původním jazyce
Vztah skladby bílkovin k jakostním parametrům pšenice pro různé směry využití
Název v anglickém jazyce
Relation of the protein composition to the qualitative parameters of wheat for different ways of utilization
Popis výsledku anglicky
Relation of the protein composition to the qualitative parameters of wheat for different ways of utilization
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GD521%2F05%2FH013" target="_blank" >GD521/05/H013: Pšenice - od genomu ke kvalitě produkce</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XXXIII. Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin Sborník souhrnů sdělení
ISBN
80-7157-930-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
12-12
Název nakladatele
MZLU v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
8. 3. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—