Skladba bílkovin a kvalita pšenice ozimé z ekologického a konvenčního způsobu pěstování
Popis výsledku
Protein composition and winter wheat quality from organic and conventional farming
Klíčová slova
wheatprotein compositiontechnological qualityorganic farmingconventional farming
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Protein composition and winter wheat quality from organic and conventional farming
Popis výsledku v původním jazyce
Protein composition and winter wheat quality from organic and conventional farming
Název v anglickém jazyce
Protein composition and winter wheat quality from organic and conventional farming
Popis výsledku anglicky
Protein composition and winter wheat quality from organic and conventional farming
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Farming systems and environment quality
ISBN
9955-411-41-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
26-27
Název nakladatele
Lithuanian University of Agriculture
Místo vydání
Kaunas
Místo konání akce
Kaunas
Datum konání akce
16. 11. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—
Základní informace
Druh výsledku
D - Stať ve sborníku
CEP
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
Rok uplatnění
2006