Alergeny a bezpečnost potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F06%3A17886" target="_blank" >RIV/60460709:41210/06:17886 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
—
Název v původním jazyce
Alergény a bezpečnosť potravín
Popis výsledku v původním jazyce
Je diskutována problematika potravinových alergií a jejich rostoucí význam, možnosti řešení tohoto problému, nutnost označování složek a složení výrobku.
Název v anglickém jazyce
Alergens and food safety
Popis výsledku anglicky
Is discussed problem of food alergies and their increasing importance, possibilities of solution of this problem, neccessarity of labeling of important ingredients and composition of products.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Kvalita a bezpečnosť potravín
ISBN
80-85348-72-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
61-66
Název nakladatele
MASM Žilina
Místo vydání
Žilina
Místo konání akce
Štrbské PLeso
Datum konání akce
13. 9. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—