Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Alergeny a bezpečnost potravin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F06%3A17886" target="_blank" >RIV/60460709:41210/06:17886 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

  • Název v původním jazyce

    Alergény a bezpečnosť potravín

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Je diskutována problematika potravinových alergií a jejich rostoucí význam, možnosti řešení tohoto problému, nutnost označování složek a složení výrobku.

  • Název v anglickém jazyce

    Alergens and food safety

  • Popis výsledku anglicky

    Is discussed problem of food alergies and their increasing importance, possibilities of solution of this problem, neccessarity of labeling of important ingredients and composition of products.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Kvalita a bezpečnosť potravín

  • ISBN

    80-85348-72-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    61-66

  • Název nakladatele

    MASM Žilina

  • Místo vydání

    Žilina

  • Místo konání akce

    Štrbské PLeso

  • Datum konání akce

    13. 9. 2006

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku