Inhibiční látky a somatické buňky v mléce
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A20465" target="_blank" >RIV/60460709:41210/07:20465 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Inhibiční látky a somatické buňky v mléce
Popis výsledku v původním jazyce
Inhibiční látky v mléce způsobují problémy při výrobě sýrů a fermentačních procesech. Kromě technologických problémů představují zdravotní riziko pro spotřebitele a negativně ovlivňují naše životní prostředí.
Název v anglickém jazyce
Inhibition compounds and somatic cells in milk
Popis výsledku anglicky
Inhibition compounds in milk cause problems in cheesemaking and fermentation processes. Besides technological problems they represent a health risk for consumers and they negatively influence our environment.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Příručka pro faremní zpracovatele mléka Sborník příspěvků ze semináře pro praxi
ISBN
978-80-213-1676-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
12
Strana od-do
36-47
Název nakladatele
ČZU v Praze
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
ČZU v Praze
Datum konání akce
6. 9. 2007
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—