Identifikace rizik při výrobě krmiv
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A21445" target="_blank" >RIV/60460709:41210/07:21445 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Identifikace rizik při výrobě krmiv
Popis výsledku v původním jazyce
Článek se zabývá problematikou rizik vznikajících při výrobě krmiv a zaváděním systému HACCP.
Název v anglickém jazyce
Identification of risks during production of feed
Popis výsledku anglicky
The article pursued with problems of possible risks during production of feed and introducing of system of HACCP.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Farmář
ISSN
1210-9789
e-ISSN
—
Svazek periodika
—
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
44-46
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—