Možnosti a kvalita detekce obsahu celkového škrobu v zrnu ozimé pšenice.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A21529" target="_blank" >RIV/60460709:41210/07:21529 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Možnosti a kvalita detekce obsahu celkového škrobu v zrnu ozimé pšenice.
Popis výsledku v původním jazyce
Stanovení obsahu škrobu v zrnu pšenice kolísalo podle metody o několik procent (polarimetricky, enzymaticky, NIR).
Název v anglickém jazyce
Possibilities and Quality of Detection of Total Starch Content in Winter Wheat Grain
Popis výsledku anglicky
Starch Content Determination in Wheat Grain Varied According to Method by a few Percents (Polarimetry, Enzymatic Method, NIR).
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GA - Zemědělská ekonomie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1G58076" target="_blank" >1G58076: Charakteristiky škrobu a bílkovin zrna pšenice pro nepotravinářské využití; donory cenných znaků, vhodné odrůdy a pěstitelské technologie.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemické listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Svazek periodika
9
Číslo periodika v rámci svazku
101
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
748-749
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—