Polycyklické aromatické uhlovodíky v uzeném sýru
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F08%3A24599" target="_blank" >RIV/60460709:41210/08:24599 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Polycyklické aromatické uhlovodíky v uzeném sýru
Popis výsledku v původním jazyce
PAH represents a group of orgabic compounds containing two or more aromatic rings. Their control in the human food chain is required due to the mutagenic and carcinogenic potential.
Název v anglickém jazyce
Polycyclic aromatic hydrocarbons in smoked cheese
Popis výsledku anglicky
PAH represents a group of orgabic compounds containing two or more aromatic rings. Their control in the human food chain is required due to the mutagenic and carcinogenic potential.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN
0022-5142
e-ISSN
—
Svazek periodika
88
Číslo periodika v rámci svazku
8
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—