Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Egg quality and some factors influencing it: a rewiew

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F12%3A54826" target="_blank" >RIV/60460709:41210/12:54826 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Egg quality and some factors influencing it: a rewiew

  • Popis výsledku v původním jazyce

    It is widely considered that conventional cage systém create a negative effects on birds welfare restricting theirs natural and comfort behaviours. Foodstuff quality has recently gained in prominenece. It is importante to monitor and evaluate individualparameters of egg quality with respect to maintaining maximum levels of animal welfare, evan if it cause necessity of new investments and increase of production costs. It is necessary to monitor the level of bacterial contamination of eggs, which affectsthe shelf life and overall quality of eggs. Impact on egg quality of internal factors (genotype, general health, age, production stage) and external factors (housing system, nutrition, microclimate and stress levels) is analysed.

  • Název v anglickém jazyce

    Egg quality and some factors influencing it: a rewiew

  • Popis výsledku anglicky

    It is widely considered that conventional cage systém create a negative effects on birds welfare restricting theirs natural and comfort behaviours. Foodstuff quality has recently gained in prominenece. It is importante to monitor and evaluate individualparameters of egg quality with respect to maintaining maximum levels of animal welfare, evan if it cause necessity of new investments and increase of production costs. It is necessary to monitor the level of bacterial contamination of eggs, which affectsthe shelf life and overall quality of eggs. Impact on egg quality of internal factors (genotype, general health, age, production stage) and external factors (housing system, nutrition, microclimate and stress levels) is analysed.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Scientia Agriculturae Bohemica

  • ISSN

    1211-3174

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    43

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    46-52

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus