Genetické zdroje králíků, drůbeže a nutrií, jejich užitkové vlastnosti a možnosti využití
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F14%3A%230000063" target="_blank" >RIV/60460709:41210/14:#0000063 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Genetické zdroje králíků, drůbeže a nutrií, jejich užitkové vlastnosti a možnosti využití
Popis výsledku v původním jazyce
Publikace se zabývá charakteristikou genových zdrojů králíků (moravský modrý, český albín, český luštič, český červený, český černopesíkatý, český strakáč a moravský bílý hnědooký), drůbeže ( česká slepice, česká husa) a nutrií (standardní nutrie českéhotypu, moravská stříbrná a přeštická vícebarevná), jejich užitkovostí a kvalitou produktu.
Název v anglickém jazyce
Genetic resources of rabbits, poultry and nutrias, their performance and possibilities of exploitation
Popis výsledku anglicky
In the publication, genetic resources of rabbits (the giant breed Moravian Blue; the medium breeds Czech White, Czech Spotted, Czech Solver, and Moravian White of Brown Eye; the small breeds Czech Black Guard Hair and Czech Gold), poultry (Czech Hen andCzech Goose) and nutrias (Standard of the Czech type, Moravian silver and Prestice Multicolour) were characterised and evaluated in performance and product quality.
Klasifikace
Druh
V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
U - Předmět řešení projektu je utajovanou skutečností podle zvláštních právních předpisů nebo je skutečností, jejíž zveřejnění by mohlo ohrozit činnost zpravodajské služby. Údaje o projektu jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné
Údaje specifické pro druh výsledku
Počet stran výsledku
58
Místo vydání
Praha
Název nakladatele resp. objednatele
—
Verze
—