Zvýšení obsahu zdraví prospěšných polynenasycených mastných kyselin v mléce koz zkrmováním mikrořas
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F17%3A74356" target="_blank" >RIV/60460709:41210/17:74356 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zvýšení obsahu zdraví prospěšných polynenasycených mastných kyselin v mléce koz zkrmováním mikrořas
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem této práce je doporučit zásady výživy a krmení dojných koz, které ovlivňují množství a kvalitu mléčného tuku.
Název v anglickém jazyce
Increasing the amount of beneficial polyunsaturated fatty acids in goat's milk by feeding microalgae
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was to recommend the principles of nutrition and feeding of dairy goats that affect the quantity and quality of milk fat.
Klasifikace
Druh
N<sub>metC</sub> - Metodiky certifikované oprávněným orgánem
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1310107" target="_blank" >QJ1310107: Vliv genetického polymorfizmu lipogenických enzymů na složení mléčného tuku a obsah mastných kyselin v mléce malých přežvýkavců (kozy a ovce).</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
Zvýšení obsahu MK v mléce koz
Číslo předpisu
N
Technické parametry
certifikovaná metodika
Ekonomické parametry
zvýšení výnosů chovatelům
Označení certifikačního orgánu
Ministerstvo zemědělství ČR
Datum certifikace
—
Způsoby využití výsledku
C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů